Leidinggevenden

Leidinggeven is een mooi en intensief vak, met meestal een aanzienlijk takenpakket. Zeker op het middenkaderniveau, waar tegengestelde eisen geen uitzondering zijn. Het omgaan met de belangen en wensen van de diverse lagen vereist kennis, mondigheid, strategisch inzicht, creativiteit en het maken van keuzes. Vaak is hiervoor enige afstand en reflectie noodzakelijk, en juist daar is vaak weinig gelegenheid voor.

Een externe, ervaren leidinggevende als klankbord biedt alle gelegenheid tot reflectie en openheid over de ontwikkelpunten. Het analyseren van zaken als de organisatie van het werk, dagelijkse en bijzondere dilemma's, een moeilijk gesprek met medewerkers of cliĆ«nten, levert veel winst op.

Vakinhoudelijk sparren tijdens een wandeling in de natuur biedt leidinggevenden de kans om te leren van gisteren, waardoor het morgen beter gaat. Dit kan individueel of in een groep. Individueel kost dit 150 Euro voor een sessie van 2 uur, voor particulieren is dit inclusief btw en voor bedrijven exclusief.

Kleine groep op zaterdagochtenden van 9.15 tot 11.45 uur. 75 euro, exclusief btw, locatie omgeving Deventer/ Zutphen. Ik hoor graag tijdens een gesprek jouw ontwikkelingsvraag.

 

 

© 2010 Reitsma webdesign