Verdwaald

Sparringsessies voor jou!

 

Werkelijk stappen zeten … doen we buiten, in de natuur.

Dit kopje verdwaald is een grapje voor deze pagina. Soms krijg ik vragen vanuit mijn netwerk om te sparren over alledaagse vraagstukken, klein en groot, over persoonlijke kwesties. 

Als interim-manager had ik veel met knelpunten en het helpen oplossen daarvan te maken. Ook bij het sparren vormen analyse en strategie een terugkerend bestanddeel. Sinds trainingen wandelcoaching, zeven jaar geleden, gebruik ik deze vorm als waardevolle aanvulling om "problemen" te helpen tekkelen.

Buiten zijn schept ruimte en afstand. Zaken die binnen levensgroot op je af lijken te komen, kunnen in de natuur eenvoudiger een koppie kleiner worden gemaakt. We pakken het vraagstuk beet, bekijken het van alle kanten en vervolgens zetten we de mogelijke oplossingen op een rij. De nadruk ligt op samen. U kiest uiteraard zelf de oplossing die het beste bij u past.

Sparren tijdens een wandeling: De prijs is 150 Euro (inclusief btw voor particulieren). Een sessie van 2 uur bestaat uit een wandeling en een samenvatting/conclusie bij een kop koffie of thee. Is deze prijs echt een groot probleem voor u, laat het u dan niet weerhouden om contact op te nemen. Ik geloof zelf niet in onmogelijkheden. U?

 

© 2010 Reitsma webdesign