Wat heeft u nodig in 2015?

 

Zoekt u een meedenker voor een lastige situatie in uw functie als leidinggevende, projectleider of coördinator. In alledrie heb ik ruime ervaring en loop graag letterlijk en figuurlijk met u op tijdens een wandeling. Zie sparren.

 

Wilt u uw medewerkers beschermen tgen ongewenst klantgedrag? Wilt u uw vrijwilligers, van bijvoorbeeld maatjesprojecten, erin oefenen beter voor hun kerntaken te blijven staan? Wilt u dat ze met plezier blijven doen waar ze enthousiast voor kozen, zonder uitval door frustratie. Kijk bij: training Gezonde grenzen

 

Heeft uw team waarin zoveel ergernissen lijken te spelen, dat van kwalitatieve samenwerking geen sprake meer is, nieuwe impulsen nodig?  Een dialoog met het team biedt ruimte aan iedereen, waardoor een nieuwe start gemaakt kan worden. Mijn ervaring als verandermanager breng ik mee, weerstand en een verziekte sfeer zag ik eerder. Als facilitator van dialoog kan ik hierin een rol spelen. Kijk bij dialoog.

 

Is er helemaal niets lastigs in uw leven? Heeft u gewoon zin om met anderen op een wat diepgaander niveau van gedachten te wisselen over thema's die ons allen raken. Kijk dan bij Walk & Talk of wandelen met Etty.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 Reitsma webdesign